[column col=”1/2″]

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is belangrijk voor de bescherming van de wanden en het houtwerk van uw huis. Daarnaast is het ook zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw interieur. Daarom adviseren wij u zo goed mogelijk bij de materiaal- en kleurkeuze. Wij doen het schilderwerk van wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren, maar zijn tevens zeer bekwaam in behangen, het aanbrengen van glasvezel, het spuiten van verschillende decoratieve muurverven, marmer- en houtimitatie en het schilderen van figuren op wanden.
Tevens adviseren wij u graag over duurzame oplossingen voor bedrijfs- en verenigingspanden. Wij weten precies wat deze ruimtes nodig hebben om er ondanks intensief gebruik na jaren nog netjes en goed onderhouden uit te zien.

Voor de objecten die wat intensiever worden gebruikt dan bij de gemiddelde particulier kunnen wij u adviseren in de duurzame oplossingen zodat verenigingen en bedrijfsobjecten ondanks het intensieve gebruik na jaren nog kunnen genieten van een schone en nette afwerking.

 

“Wij adviseren u graag over duurzame oplossingen voor bedrijfs- en verenigingspanden.”

 

Buitenschilderwerk

Uw huis beschermt u tegen de seizoenen. De muren en het dak houden zowel, regen en wind als zon buiten. Het buitenschilderwerk heeft heel wat te verduren van deze weersomstandigheden. Het is daarom belangrijk om het buitenschilderwerk goed te onderhouden. Doet u dit niet dan is het voor de schilder een grote klus en voor u een prijzig om het weer op te knappen. Regelmatig onderhoud bespaart u een hoop geld en zorgt voor een fraai aangezicht. Wij adviseren u graag over de verschillende verfmogelijkheden.

Wandafwerking

Iedere wand is verschillend. Daarom stellen wij de offerte pas op nadat wij de betreffende wand hebben bekeken.
Wij verzorgen o.a. de volgende wandafwerkingen:

  • Stucwerk
  • Spachtelputz – Een duurzame afwerking voor wanden die wij zowel kunnen spuiten als spanen in diverse structuren, korrelgroottes en kleuren.
  • Behang
  • Glasweefsel Een decoratieve plafond- en muurbekleding die in elke gewenste kleur en glans is af te werken. Glasweefsel is ondergrondversterkend, stootvast, duurzaam, gemakkelijk over te schilderen met andere kleuren en camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrondmuurverf.
  • Vinylbehang Dit behang heeft een sierpleister-effect en is verkrijgbar in diverse kleuren. Het heeft als voordeel ten opzichte van papierbehang dat het over te schilderen is met latex.

 

Bel direct 0297-345680 of gebruik het contactformulier voor meer informatie!

[/column]

[column col=”1/2″]img_4133-2

[/column]

[column col=”1/2″]IMG_4201
[column col=”1/2″]img_4132-2[/column]

 

 

[column col=”1/2″][/column]

© Copyright 2020 Schildersbedrijf Welling