U zoek een betrouwbare behanger? Zoek niet verder!

Een goede behanger vinden is niet altijd makkelijk. Iedere wand is verschillend en heeft een andere aanpak nodig. Schildersbedrijf Welling bekijkt graag eerst de desbetreffende wand(en) voor wij een offerte kunnen opstellen.

Schildersbedrijf Welling & Zn verzorgt onder andere de volgende wandafwerkingen:

1. Stucwerk
Welling verzorgt stucwerk in allerlei verschillende structuren. Hier geven we graag advies over.

2. Spachtelputz

Dit is een duurzame afwerking voor wanden. Welling kan deze afwerking zowel spuiten als spanen in diverse structuren, korrelgroottes en kleuren.
Behangwerk
Uiteraard in alle soorten, maten en structuren

3. Glasweefsel
Dit is een decoratieve plafond- en muurbekleding die in elk gewenste kleur en glans is af te werken. Glasweefsel is ondergrond-versterkend, stootvast, duurzaam, gemakkelijk over te schilderen met andere kleuren en camoufleert lichte onregelmatigheden in ondergrondmuurverf. Kortom; een fijn behang.

4. Vinylbehang

Dit behang heeft een sierpleister-effect en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het heeft als voordeel ten opzichte van papierbehang dat het over te schilderen is met latex.

Schildersbedrijf Welling & Zn: Uw Behanger

Schildersbedrijf Welling & Zn is al meer dan 40 jaar een betrouwbare behanger. Ook voor advies kunt u bij ons aankloppen. Het adres voor behangwerk in Amstelveen, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

HUIS SCHILDEREN OF BEHANGWERK?

Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan bij Schildersbedrijf Welling

© Copyright 2020 Schildersbedrijf Welling