IMG_4326

GESCHIEDENIS

De geschiedenis van schildersbedrijf Welling gaat terug naar oktober 1975. Na negentien jaar dienstverband begon Leo Welling op 31 oktober 1975 een eigen schildersbedrijf in Ouderkerk aan de Amstel; schildersbedrijf Welling.

De passie en aanleg voor het schildersvak bleken in de familie Welling te zitten en zoon Erwin wilde graag het stokje overnemen. Hij zette de geschiedenis van schildersbedrijf Welling door. Erwin Welling rondde de schilders-vakopleiding Nimeto succesvol af en trad in 1993 in dienst bij het schildersbedrijf. Dertien jaar later, in 2006, nam Erwin schildersbedrijf Welling van zijn vader over.
Hij runt Welling & Zn nog altijd met evenveel plezier en vakmanschap en heeft inmiddels een ploeg van kundige en gediplomeerde medewerkers in dienst. Hij hoopt dan ook dat de geschiedenis van schildersbedrijf Welling zich hierna ook voortzet.

Schildersbedrijf Welling & Zn heeft zijn werkomgeving uitgebreid en is hedendaags actief in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel.

 

“Passie en aanleg voor het schildersvak
bleken in de familie Welling te zitten.” 

JARENLANGE ERVARING

Schildersbedrijf Welling staat al 40 jaar voor kwaliteit door vakmanschap en passie.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Wij helpen onze klanten graag bij de materiaal- en kleurkeuze. Daarnaast adviseren wij graag over duurzame oplossingen op maat.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud bespaart u een hoop geld en zorgt voor een fraai aangezicht. Wij adviseren u graag over de verschillende verfmogelijkheden.

© Copyright 2020 Schildersbedrijf Welling